Франк Рибери смята, че Байерн Мюнхен са се поучили от грешките си от сезон 2013/14 и имат необходимото да направят требъл отново този сезон.

"Баварците", които спечелиха Бундеслигата за рекорден път миналия сезон, последвано от успех за Купата на Германия, но бяха елиминирани от Реал Мадрид на полуфиналите на Шампионската лига. Рибери обаче заяви, че отборът се е поучил от опита си и този сезон няма да направи подобни грешки.

"Ще е трудно, но този отбор може да спечели всичко. Винаги има много напрежение около Байерн. Ние трябва да печелим винаги. По този начин стоят нещата в отбора ни. Винаги трябва да печелим титли. Мисля, че се поучихме от това, което стана миналата година. Спечелихме титлата в Бундеслигата сравнително рано и някои от играчите имаха по-малко игрово време, с което загубиха ритъм. Също започнаха да не се натоварват твърде на тренировки. Ако и тази година вземем титлата по-рано не трябва да се отпускаме и да нарушаваме ритъма си. Няма как да подхождаш леко към нещата и да си в най-добрата си форма срещу Реал Мадрид. Това е невъзможно. Това се случи миналата година, но ние си взехме поука", каза Рибери. /БГНЕС