Отборът на Хановер 96 продължи с безобразното си представяне от началото на сезона в Първа Бундеслига. „Червените“ записаха четвърта загуба в първите шест кръга от шампионата, като този път отстъпиха при визитата си на Айнтрахт Франкфурт с 1:4. Хановер заема последното място във временното класиране, като е единственият тим в германския елит, който до този момент няма записана победа.

Двубоят на „Комерцбанк арена“ във Франкфурт протече изцяло по волята на домакините, които нито за миг не оставиха под съмнение успеха си.

Първият гол в срещата падна в 36-ата минута, когато Еван Н‘Дика бе оставен необезпокояван на няколко метра от голлинията и след пас отдясно, с лекота реализира. В продължението на срещата Анте Ребич също се разписа след атака отдясно и нова асистенция на Халер.

През втората част всичко бе решено с нов гол в полза на домакините. Той дойде в 59-ата минута след нова много голяма грешка в отбраната на гостите. Анте Ребич преодоля с лекота двама защитници на гостите и предостави топката на Джонатан де Гузман, който на празна врата просто я добута в мрежата.

В заключителните минути на срещата двата тима си размениха по едно попадение, което обаче не повлия на крайния изход и победата на домакините. Хановер намали за 1:3 чрез Флоран Мусля в 86-ата минута, а секунди преди последния съдийски сигнал Лука Йович оформи крайното 4:1 в полза на Айнтрахт.

Тимът от Франкфурт заема десето място с актов от 7 точки след шест кръга, докато Хановер е последен с два пункта.