Лукаш Подолски има амбиции да отвори собствен спортен бар в родния си Кьолн. Въпросното заведение най-вероятно ще бъде в сърцето на Стария град, където всички фенове ще могат да наблюдават мачовете на любимите си отбори.

За желанието на Полди потвърди неговият агент Насим Туири пред "Билд": "Дългогодишна мечта на Лукаш е да бъде гастроном. Мога да потвърдя, че има планове в тази насока. Все пак, с днешна дата, нищо не е сигурно. Но може би Лукаш ще изпълни тази своя мечта скоро.

Световният шампион и агентът му са в преговори със собствениците на известна бирария в града, която да бъде закупена от футболиста. Историческата сграда е построена още през 1213 година, а през 1943 година е тежко разрушена при бомбени атаки по време на Втората световна война.

Очаква се в съвсем скоро време договорът да бъде подписан и Полди да започне собствен бизнес, който да стане основното му занимание след края на кариерата му.

Все пак Полди продължава да мисли приоритетно за футбола и е решен да се докаже повторно в Арсенал, където ще се завърне през следващия сезон след престоя си под наем в Интер.