В сряда започва предсезонната подготовка на Байерн Мюнхен, а тогава за първи път в екипа на баварците ще се появи новото им попълнение Роберт Левандовски.

Малко преди това полякът направи любопитно разкритие кой е отговорен за перфектната му физическа форма. В съблекалнята на Борусия Дортмунд голаджията си бе спечелил прякорът „Тялото“, а затова си има и причина.

Оказва се, че човекът, който се грижи за подготовката на Левандовски е неговата съпруга Ана. Тя е световна шампионка по карате и е „луда“ на тема фитнес. Тя има собствена фитнес програма „Здравословен план от Ан“, а именно с негова помощ и футболистът е оформил мускулестото си тяло.

„За мен е важно с тялото си да мога да се противопоставям в офанзивните единоборства. Внимавам за своето хранене“, обясни Левандовски.

Всичко това става под инструкциите на Ана, която внимава за това, какво яде любимия й. По нейно нареждане той яде наобратно – първи десерт, а накрая предястие.

В Байерн ще се надяват помощта на Ана да доведе до много голове за Левандовски с екипа на баварците, а неговата цел е ясна – „Искам да спечеля Шампионската лига. Който е бил веднъж на финал, иска да бъде там още веднъж и с позитивен завършек.“