Новата футболна съпруга №1 в Германия – Нивес Целзиус – жена на хърватския играч на Карлсруе Дино Дърпич, сбъдна мечтите на много немски мъже, като лъсна в последния брой на FHM. Първоначално изданието възнамерявало да пусне стари голи снимки на пищната брюнетка, но когато й се обадили да я попитат, тя заявила, че е време за нови фотоси… Освен красивото си тяло, Нивес не се посвени да разкрие и тайните на сексуалния си живот. Хърватката признава, че си мечтае да прави любов на стадиона на „Реал Мадрид” и е искала Дино да играе с номер 69 в Карлсруе, защото това е любимата й секс поза…

Ето още от интервюто на Нивес:

- Всъщност, ти футболен фен ли си?

- Разбира се, футболът е едно от най-важните неща на света, аз съм яростна и страстна футболна фенка.

- Мъжете, които харесваш, предимно футболисти ли са?

- Не, идеалният мъж може да не е футболист, но трябва да притежава страст. Хубавото при футболистите е, че имат страхотни тела, особено коремните им мускули са великолепни. Но аз винаги съм знаела, че един ден ще стана футболна съпруга. В крайна сметка, като се замисля, в моя Топ 10 на най-красивите мъже, девет са футболисти, а десетото място е за Хавиер Бардем (б.р. актьор)

- Колко са важни добрите резултати на отбора, в който играе мъжът ти?

- Много са важни за мен, тревожа се на всеки мач, потя се, дори времето да е мразовито. Нервна съм, гриза си ноктите и псувам през цялото време, но за щастие, никой не ме вижда! Моля се за добри резултати на отбора, иначе скоро ще остана без нокти.

- Колко секси е Юрген Клинсман според теб?

- Юрген Клинсман има харизма, носът му е малко дълъг, а знаете какво казват за мъжете с дълги носове. Все пак, той е малко старичък за моя вкус!

- Бъди честна: Карлсруе, Германия или Хърватия?

- Дино Дърпич! Аз винаги ще подкрепям отбора, в който той играе!