Един от безспорните лидери на Байерн Мюнхен Мануел Нойер направи изказване, което със сигурност не се е харесало на феновете и ръководителите на клуба. Вратарят намекна, че един ден може и да смени клубната си принадлежност. 

Все пак германският национал, който съвсем скоро ще навърши 30 години, уточни, че това едва ли ще се случи преди да изтече настоящият му контракт. Той е обвързан с баварците до 30 юни 2019 г. 

"Чувствам се страхотно в Байерн, но не мога да изключа вероятността, че някой ден ще заиграя в друг клуб. Може тогава да ми се прииска нещо по-различно. И все пак - имам договор до юни 2019 г., а сега е едва януари 2016 г.", сподели Нойер пред вестник "Дер Вестен". 

Откакто се присъедини към баварците той спечели три титли, а както тимът му се е запътил и през този сезон, по всичко личи, че ще се окичи и с четвърта. Но вратарят не смята, че "сребърната салатиера" ще акостира лесно на "Алианц Арена". 

"Ясно е само, че няма да получим никакви подаръци до края на сезона и никой няма да реши да ни даде точките просто така. Няма да ни е лесно до средата на май и това е ясно на всички. Но ние искаме да сме шампиони, защото никой в Бундеслигата не е печелил четири поредни титли", сподели още Нойер.