Придобилата напоследък огромна популярност в Германия съпруга на нападателя на Карлсруе Дино Дърпич – Нивес Целзиус, публикува в колонката си във вестник „Билд” наръчник за прелъстяване на футболисти.

Сред съветите на Нивес, която е бивш модел на „Плейбой” и е известна най-вече с това, че е правила секс на стадиона на Динамо Загреб, е да не се пита къде е бил мъжа и какво е правил.

 

Също така кандидат футболната съпруга трябва да оставя играчите да плащат за срещите. Също така тя трябва да е млада, да няма „богато” минало и да не флиртува с други ритнитопковци.

 

„Трябва да сте честна като жена или приятелка на футболист. Не крийте предишния си сексуални преживявания, защото клюките ще ги изкарат на яве. Въпрос само на време е те да станат публично достояние”, поучава г-жа Дърпич.

 

„Никога не разкривайте всичко”, „Никога, никога не се карайте с него”, „Подкрепяйте го в трудните ситуации”, „Сексът е крайно важен за футболистите, така че винаги разнообразявайте нещата”, „Не се карайте с него за неща като сватба и деца – това ще го отблъсне” и „Не бъдете твърде скромна”, са другите съвети, които Нивес Целзиус дава на бъдещите футболни съпруги.