Според Кикер, пред Интер и Тотнъм стои възможността да подпишат с Корентин Толисо като свободен агент в края на сезона. Френският полузащитник, чийто договор изтича през юни, e обект на сериозен интерес от страна на „нерадзурите“ и „шпорите“.

27-годишният Толисо има малко игрово време в Мюнхен и едва ли ще подпише нов договор с баварския гранд. Той е изиграл само 262 минути в осем мача с Байерн Мюнхен.

Преди време Ювентус и Рома бяха свързвани със световния шампиот от 2018 година, но високите му финансови претенции, възлизащи на 6 милиона евро годишно отказаха „джалоросите“ и „бианконерите“.


Италианският спортен директор на лондонския Тотнъм - Фабио Паратичи е голям почитател на бившия халф на Лион и се опита да го привлече в Ювентус, още преди играчът да премине на „Алианц Арена“ през лятото на 2017 година. Антонио Конте от своя страна иска подсилване в халфовата линия на лондончани и следи сериозно бившия си играч Марсело Брозович, но преди броени часове самият хърватин заяви, че иска да преподпише с шампиона на Италия.