Сексскандал е на път да разтресе германския футбол. И той беше забъркан от признанията на треторазрядната местна порнозвезда Айше Перверс, която изля душата си в изповед за местно издание. Но тъй като тя включваше признания за футболисти от Бундеслигата, веднага беше раздухана от редица таблоиди. 

32-годишната участничка във филми за възрастни разкри, че заработвала допълнителни пари като еротичен модел пред уебкамера. Трима от клиентите ѝ били футболисти от германското първенство, а един от тях дори бил представител на Маншафта. 

Айше не разкрива кои са имената на играчите, но вестник "Билд" се добрал до тях и обещава на читателите си скоро да ги разкрие. Порнозвездата обаче разкрива някои интересни пикантерии около преживяванията си с играчите. 

"Един от клиентите ми беше футболист от националния отбор. Като го видях, веднага го познах и на секундата увеличих шесторно тарифата си на минута пред камерата. Нямаше обаче нещо нетрадиционно, дори желанията му бяха леко скучни."

"Интересното обаче беше, че изведнъж предаването рязко спря, защото жена влезе в стаята. Мисля, че този футболист беше женен към момента или имаше сериозна приятелка", разкрива Айше Перверс, преди да разкрие за най-смешната си случка с футболист от Бундеслигата. 

"Имаше един футболист, който искаше двустранно да се излъчва видеото от уебкамерата. По едно време се разгорещи и си свали панталоните, а гледката така ме разсмя, че не успях да се сдържа и избухнах в бесен кикот. Със сигурност на него не му стана забавно", добавя Айше.

Тя разкрива още, че с третия футболист от Бундеслигата са гледали само лицата си и нищо повече.