Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскаяер показа, че не храни никакви негативни чувства към суперзвездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, въпреки неуспешните опити на "червените дяволи" да се сдобият с услугите на играча. 

Холанд беше сред приоритетите на ръководството на Манчестър Юнайтед през зимния трансферен прозорец, но до сделка така и не се стигна. след като норвежецът лично избра германския гранд. 

Стрелецът започна ударно кариерата си, реализирайки 11 гола в едва 7 срещу за "жълто-черните", което може би допълнително разочарова хората на "Олд Трафорд". Въпреки това обаче Оле Гунар Солскяер се изказа само със суперлативи за своя сънародник. 

"Обикновено никога не коментирам играчи от други отбори, но тъй като познавам Ерлинг ще кажа, че изключително много се радвам за него", започна Оле. 

"Той е страхотно момче, абсолютно феноменален човек, за който искаш само най-доброто. Това е великолепно и за норвежкия национален отбор, защото отново имаме нападател, който може да вкарва голове", завърши темата специалистът.