Отборите на Волфсбург и Вердер Бремен записаха равенство 2:2 в мач от 10-ия кръг на Бундеслигата. Така "вълците" остават на деветото място с 13 точки, а "бременските музиканти" са три места и три пункта назад.

Gulliver/GettyImages
19 снимки

Още в 7-ата минута гостите поведоха, след като Марвин Дукш бе точен от пряк свободен удар. 

В 25-ата минута Максонс Лакроа бе близо до гол, след като засече центриране на бялата точка и стреля с глава. Михаел Цетерер обаче се справи с удара му. 

Шест минути след това Павао Перван също блесна с намеса. Стражът на Волфсбург отказа Романо Шмид, който стреля от вътрешността на наказателното. 

Резултатът бе изравнен в 37-ата минута, когато Йоаким Мееле намери Вацлав Черни, а той запази хладнокръвие и прати топката в мрежата.

Домакините дори осъществиха пълния обрат, след като Кевин Паредес се разписа в 59-ата минута. "Вълците" обаче водеха само шест минути, тъй като в 65-ата минута Мичел Вайзерцентрира към Рафаел Боре, а той с хубав изстрел с глава възстанови паритета. 

Повече попадения в срещата нямаше, но домакините останаха с човек по-малко в 88-ата минута, когато Максонс лакроа получи втори жълт и червен картон.