Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори след победата с 3:0 над Щутгарт у дома. Специалистът беше много доволен от представянето на отбора си. 

"Изключително доволен съм от представянето. Бяхме малко пасивни в началото, но след това се подобрявахме с всяка изминала минута. С всеки спечелен дуел ставахме по-уверени в мача. Победата е абсолютно заслужена. Въпреки отсъствията, искахме да останем позитивни и да се съсредоточим върху отборния дух. Всеки пробяга няколко допълнителни метри днес, това беше страхотно", каза Тухел след края на мача. 

"Имаше много несигурност в отбора преди мача. Хари беше болен през последните дни, но се възстанови навреме. Упамекано не тренира в деня преди мача, но направи тест и можеше да играе. Нашите двама централни полузащитници (Йозуа Кимих и Леон Горетцка) тренираха преди мача, но се разболяха и нямаше как да играят. Беше трудно да се подготвим при такива обстоятелства, но го направихме добре", добави той. 

"Ким имаше страхотно представяне на "Олд Трафорд", както и днес. Той и Упамекано показаха страхотна реакция след мача във Франкфурт и се радвам за тях". 

Тухел коментира и представянето на младия халф Александър Павлович. "Показахме, че му вярваме. Нека не се увличаме. Той изигра много добър мач. Алекс имаше много добри изяви като резерва. Срещу Дортмунд изигра много добър половин час. Той никога не беше играл заедно с Рафаел Герейро преди днес. В началото Алекс се затрудняваше в защита, но другите му помагаха. В течение на срещата стана много солиден. Подаванията му бяха добри. Радвам се за него, защото тренира добре".