По-рано днес отборът на Тотнъм освободи мениджъра Жозе Моуриньо. Веднага обаче медиите в страната започнаха да определят евентуалните негови заместници начело на „шпорите“.

Фаворит за поста според букмейкърите в Англия е треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман, който е свързван и с Байерн Мюнхен. Нагелсман беше спряган за заместник на Тотнъм още преди около два месеца.

Бившият наставник на Ювентус и Милан – Масимилиано Алегри е свободен и е свързван често с всеки голям клуб, който си търси нов треньор.

„Mirror“ твърди, че сериозен кандидат е и мениджърът на Лестър Сити - Брендън Роджърс. Изданието пише, че президентът на „шпорите“ Даниел Леви е голям почитател на начина на работа на северноирландеца. Роджърс обаче едва ли ще иска да напусне Лестър, ако клубът завърши в топ 4 и участва в Шампионската лига през следващия сезон. Плановете за Суперлигата обаче могат да променят това.

Преди време беше спрягано и името Стивън Джерард като наследник на Моуриньо. Сега отново се спекулира с бъдещето на мениджъра на новия шотландски шампион.

Последното име, на което се спира изданието, е клубната легенда на "шпорите" - Ледли Кинг.