Старши треньорът на германския вицешампион Борусия Дортмунд Един Терзич заяви преди гостуването на Фрайбург в четвъртия кръг на Бундеслигата, че и двата тима искат да покажат различно лице.

Борусия направи равенство 2:2 при домакинството си на Хайденхайм в миналия кръг, а Фрайбург загуби с 0:5 гостуването си на Щутгарт.

"И двата отбора искат да покажат различно лице в събота. Фрайбург винаги е бил опасен в атака и при стандартните ситуации. Знаем каква е задачата ни, както знаем и на какво сме способни", коментира Терзич на пресконференцията преди двубоя.

"Загубихме контрол в мача срещу Хайденхайм. Това са неща, които не бива да ни се случват. Мисля, че си извадихме поуки, така че нещата да са много по-добри в събота", продължи наставникът на гранда от Дортмунд.

"Тома Мюние и Матеу Мори със сигурност пропускат срещата. Никлас Фюлкруг се завърна вчера на терена. Утре ще решим за участието му и дали може да бъде включен в състава. Мюние има нужда от още няколко седмици възстановяване, а Мори също няма да бъде на разположение в подобен период. Джовани Рейна тренира през цялата пауза за националните отбори", каза още Един Терзич

"Очаква се Жюлиен Дюранвил да се присъедини към отборната тренировка в неделя, но все още не е опция за състава. В случая с Фюлкруг решението ще бъде взето на последната тренировка преди мача с Фрайбург", добави Терзич и заяви, че очаква норвежецът Юлиан Риерсон да бъде готов за мача през уикенда.

 

БТА / Автор: Кремена Младенова