Треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, говори след равенството 2:2 на своя отбор срещу Байерн Мюнхен. Младият специалист беше изключително доволен, след като неговият отбор губеше с 0:2, но успя да стигне до изравняване чрез Антони Модест в последните секунди на мача. 

"Всички сме много щастливи за Тони. Напоследък той четеше много неща за себе си в медиите и не му бе лесно. Да не забравяме, че той подаде и за първия гол на Мукоко, като тогава се отказа от възможността сам да се разпише. Това не е нещо, което трябва да се приема за даденост. Искаме да бележим голове като отбор и всички на стадиона са щастливи, че Тони се разписа", заяви Терзич.

"Стояхме добре в мача, но след като Байерн вкара два гола, имаше фаза, в която можеха да вкарат и трети, четвърти и пети гол. Но искам отново да ме попитате за психиката на отбора. Искахме да спечелим мача, но не се получи. Важното е, че знаем какво е нужно. Радваме се, че показахме на хората, че можем да играем добър футбол, особено след като губехме с 0:2 от отбор като Байерн", допълни специалистът.