Наставникът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори пред медиите преди съботния мач на тима си срещу Борусия Мьонхенгладбах.

"Те ще се опитат да спечелят предстоящия двубой от 32-ия кръг на Бундеслигата, но ние също ще се подготвим по възможно най-добрия начин", започна старши треньорът на "жълто-черните".

"Ще срещнем един силен отбор, който владее отлично топката, но гостуването в Дортмунд не е сред най-лесните неща в Бундеслигата. Ние преследваме определена цел и всички в състава ще работят за това. Пътят ни този сезон все още не е приключил", увери Терзич.

"Продължаваме да работим много концентрирано и интензивно. Показахме на какво сме способни и не става въпрос само за отбелязването на голове, но и за желанието да предотвратим попадения в нашата врата. Разчитаме много и на индивидуалните реализаторски качества на Карим Адейеми и Дониел Мален, както и на Себастиен Алер", продължи той.

"Джейми Байноу-Гитенс е единственият футболист, който със сигурност пропуска мача. Той се контузи на тренировка и му предстои операция на рамото. Няма да бъде на разположение в следващите месеци", обясни още наставникът на Борусия Дортмунд.