Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че една добра седмица за клуба не е достатъчна за отбора, за да изпълни целите си. Борусия Дортмунд посреща в събота тима на Фрайбург в двубой от 19-ия кръг на Бундеслигата, след като записа три поредни победи в шампионата от началото на годината.

„Една добра седмица не е достатъчна, за да постигнем целите си. Момчетата се справиха добре, на тренировките също и точно тази настройка искаме да задържим“, заяви Терзич на пресконференция по-рано днес.

Gulliver/gettyImages
23 снимки

„Фрайбург се представя изключително добре. Солиден отбор са и очакваме много тежък двубой, но ще бъдем готови“, коментира още наставникът на Борусия Дортмунд. Двата състава делят четвърто-пето място в класирането с по 34 точки.

„Тома Мюние поднови тренировки с отбора днес, но няма да бъде готов за мача с Фрайбург. Салих Йозджан ще пропусне мача, защото е наказан, а останалите са на линия“, добави Един Терзич.

„Доволни сме от развитието на Юлиан Бранд като плеймейкър и във физическо отношение. Емре Джан отново е във форма и през миналия уикенд използва шанса, който получи“, каза още Терзич.

 

БТА / Кремена Младенова