На Айнтрахт Франкфурт силно му липсва нападател заради късния трансфер на Рандал Коло Муани в Пари Сен Жермен, призна спортният директор Маркус Крьоше.

"Нашата идея за това решение всъщност беше да вземем нападател, който може да замени Муани“, каза той пред клубния сайт.

Тъй като втората оферта от ПСЖ за повече от 90 милиона евро дойде едва в петък вечерта след края на трансферния прозорец в Германия, клубът от Бундеслигата не успя да замени френския национал.

Айнтрахт всъщност е без двама нападатели, защото Рафаел Боре беше даден под наем на Вердер Бремен малко преди напускането на Коло Муани.

42-годишният Крьоше призна, че ситуацията е "неприятна" и че "ако трябва да бъдем честни, ние не трябваше да се съгласяваме на трансфера на Рафаел Боре три часа по-късно".

Спортният директор обаче вярва, че продажбата е добра от финансова гледна точка, дори ако сега трябва да чакат до януари, за да поправят нещата.

"В дългосрочен план това решение беше правилно. В краткосрочен трябва да признаем, че ситуацията не е идеална заради липсата на негов заместник в предни позиции, добави той./ БТА