Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил смъртни заплахи, след като отборът му отпадна от Виляреал в Шампионската лига.
 
"Знам, че винаги ще бъда критикуван от всички страни. Това е нормално и мога да се справя с това. Но с 450 заплахи за смърт в Инстаграм не е лесно.
 
Ако хората искат да ме убият, това е нещо, но те дори атакуват майка ми, която не се интересува от футбол. Не мога да го разбера. В момента, в който изключат телевизора си, хората забравят за благоприличието. И мислят, че са прави, което е най-лошото", смята Нагелсман.
 
Запитан дали смята да подаде оплакване, треньорът заяви, че това не е възможно, защото заплахите са твърде много на брой. 
 
Юлиан Нагелсман е вторият човек от Байерн Мюнхен, който получава смъртни заплахи след изненадващото отпадане от Шампионската лига. Съпругата и синът на спортния директор Хасан Салихамиджич заявиха, че са получили заплахи в сряда и четвъртък.
 
Нагелсман заяви, че не очаква от Байерн да вземат по-големи мерки за сигурност. 
 
"Ние сме нормални хора. Аз не искам да провокирам никого и все още никой не е идвал у нас да ме заплашва", завърши треньорът.