Атмосферата в Байерн в момента не е никак добра и има настроения срещу старши треньора Карло Анчелоти. За това информират както "Билд", така и "Кикер".

По принцип италианският специалист е известен именно с това, че успява да се справи с всякакви колективи и влиза "под кожата" на играчите. Доказателство затова бяха успехите му в звездния Реал Мадрид. 

В Байерн обаче изглежда, че Анчелоти няма толкова фенове сред своите играчи. Според информациите в съблекалнята е имало спорове на висок тон по различни теми.

В Байерн ядосани на сърдиткото Рибери

Големите проблеми с Карлето са с трима от големите имена в отбора. Франк Рибери бе бесен след изваждането му в мача срещу Андерлехт, а причината най-вече е в това, че от 21 двубоя през тази година италианецът е оставил французина 90 минути в игра едва 4 пъти.

В същото време Мюлер, който е вицекапитан, икона на клуба и "истински" баварец, не играе голяма роля в схемите на Анчелоти, който така и не успява да му намери място в състава.

Татко Карло иска в Англия, Байерн готов със заместник

Робен също не е сред феновете на Анчелоти като според "Кикер" холандецът "от седмици е недоволен от игровото ниво в тренировките и мачовете". Робен признава затова в последните си интервюта, в които казва, че отборът трябва да вдигне нивото си.

В същото време се появиха информации, че специалистът има договорка да стане треньор в Китай, а слуховете се подклаждат от факта, че в договора на Анчелоти има клауза, според която от клуба могат да прекратят договора му още през 2018, въпреки че той е до 2019.