След няколко разочароващи сезона на Манчестър Юнайтед, Ерик тен Хаг внесе малко оптимизъм сред феновете на "червените дяволи". В момента клубът е на трето място във Висшата лига и остава все още в Европа, въпреки че се изправи срещу Барселона в Лига Европа.

"Атмосферата е налице, всички хубави неща са налице, манталитетът. Сега, какво може да донесе това на отбора? Трябва да играем с Барселона следващия четвъртък. Разбира се, между тях има мачове от Висшата лига, но има и друг тест. Можем ли да го вкараме и в тези игри? Защото, разбира се, искаме да се справим добре в Европа. Искаме да се представим добре в Европа, защото искаме да покажем на футболния свят, че Манчестър Юнайтед е на път да се завърне. Отне много време. Връщаме се. Не бързаме, но се връщаме и сме привлекателно място за най-великите футболисти на този свят да идват и да играят за нас.

Едно от нещата, които Джейми (Карагър) каза за подписването на Ливърпул с Джуд Белингам, той би бил перфектен за нас, но не сме достатъчно привлекателни в момента, защото не сме в тази позиция. Но можете да си представите ситуация когато Ливърпул не е в Шампионската лига и Манчестър Юнайтед изведнъж може да е по-привлекателен. И разбира се, предвид ситуацията на Манчестър Сити, ние може да сме този клуб, така че сега е много важно за нас да вървим стабилно по пътя", сподели легендата на "червените дяволи" Петер Шмайхел.

Юнайтед привлече някои интересни футболисти през последната година, като това му позволи да се доближат до челните места във Висшата лига. Каземиро, Лисандро Мартинез, Кристиан Ериксен, Антони и Тирел Маласия бяха привлечени да играят ключови роли, докато Маркъс Рашфорд е във формата на живота си.