Един от спортните директори на Байерн Мюнхен Щефан Фройнд защити звездата на отбора Джамал Мусиала от критиките на Дитмар Хаман. Шефът на баварците коментира и преговорите за нов договор с германския национал.

“Изключително сме щастливи, че имаме такъв играч в състава си. Джамал е играч, за когото хората ходят на стадиона, за да го видят. Той може да решава мачове и освен това е абсолютен отборен играч. Той може да се превърне в един от най-добрите в света и както Байерн, така и Германия могат да се смятат за щастливци, че го имат в редиците си. В други страни такъв млад играч всъщност би бил възхваляван. Той ще оформи следващото десетилетие за Германия, а надявам се и за Байерн“, каза Фройнд по време на днешната пресконференция на треньора Венсан Компани преди гостуването на Холщайн Кийл. 

“Винаги се водят разговори. Искаме да удължим договора. И президентът, и Макс Еберл вече заявиха това. Нашата цел е той да остане при нас в дългосрочен план и да помогне за оформянето на една епоха. Надяваме се, че преговорите ще имат положителен край. Но няма натиск във времето", каза Фройнд за новия договор на германеца.