Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк отрече в клуба да са постъпвали оферти за голямата звезда Джейдън Санчо през изминалия зимен трансферен прозорец. 

19-годишната сензация играе на изключително високо ниво във втори пореден сезон с екипа на "жълто-черните", записвайки 15 гола и 16 асистенции в 28 мача. Това само подклажда все повече интереса на редица европейски грандове, сред които английските Ливъпрул, Челси и Манчестър Юнайтед. 

Цорк обаче опроверга информации, че са постъпили официални предложения от други клубове за играча. Той също така не пожела да потвърди, че английското острие ще е на "Сигнал Идуна Парк" и догодина. 

"Не сме получили официални оферти за Санчо до момента. Не мога обаче и да обява категорично дали той ще остане с нас и през следващия сезон", започна Цорк. 

"Едно нещо е сигурно и то е, че се чувства добре с нас. В противен случай нямаше да записва толкова силни представяния за нас". 

"Той е същински феномен, постоянно се представя на възможно най-високото равнище. Той не се щади и по време на мачовете, защото помага на съотборниците си в защита неуморно", завърши спортният директор.