Новото попълнение на Байерн Мюнхен - Лерой Сане, е поставил големи цели пред себе си. Пред клубното списание на баварците Сане демонстрира голяма самоувереност и даде сериозна заявка за печелене на трофеи с фланелката на германския гигант. 

“Искам да развълнувам феновете. Целта ми винаги е да давам най-доброто от себе си във всеки мач за отбора и за хората, които са там. Привържениците трябва да се забавляват, когато ни гледат на терена", заяви Сане. 

"Мисля, че е важно винаги да мога да се погледна в огледалото. Вземам своите решения и го правя съзнателно, без да ми влияе някой друг. Винаги стоя зад решенията си. Трябва да можеш да си направиш самооценка. В живота се учиш постоянно, уроците никога не свършват. Това е единственият начин да прогресираш на терена и като цяло. Това е и една от причините да съм в Байерн. Искам да опозная нещо ново за мен, да имам нов стимул", допълни германецът.

"Бих искал да играя ключова роля в един от най-големите клубове в света. Все още нямам трофей в Германия. Мисля, че трябва да променим това. Мога да се справя с напрежението от фланелката с №10 и не съм от типа хора, които лесно се притесняват. Това е номер с голяма история и големи играчи са го носили преди мен. Чест е да нося тази фланелка. Но аз избрах този номер съзнателно, за да заявя, че съм дошъл тук да поема отговорност. Имам големи цели с Байерн и искам да покажа, че хората изцяло могат да разчитат на мен”, заяви Сане пред клубното списание.