Един от ветераните в състава на Байерн Ариен Робен е все по-близо до завръщането си на терена. Той е аут от ноември насам заради поредица от травми, но вече е преодолял проблемите си и форсира завръщането си на терена. 

Изоставането във физически план обаче е твърде голямо и затова ще му трябва още известно време, за да е на линия отново за цял мач. Надеждите на холандеца бяха, че ще може да се появи на терена в дербито с Борусия Дортмунд през уикенда, което би имало огромно значение за титлата в Германия. 

По всичко изглежда обаче, че на 35-годишното крило ще му трябват още няколко дни, за да е в ритъм. Така очакванията са да се появи на терена в мача на 14 април срещу Фортуна Дюселдорф, който ще се играе на стадиона на новака. 

Робен играе последните си мачове с екипа на баварците, тъй като стана ясно, че няма да му бъде предлагано да удължи договора си, който изтича след края на сезона. Все още не е ясно къде ще продължи кариерата си ветеранът, като има три опции - ПСВ Айндховен и Грьонинген в Холандия, както и американски отбор.