Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен показа интересно чувство за хумор, като призна, че е усетил ревност от начина, по който треньора Карло Анчелоти поздрави Франк Рибери, след като го смени срещу Борусия Дортмунд.

Сръдльовците в Байерн се наказват със... смях

Баварците разнебитиха големия си конкурент с 4:1 на „Алианц Арена“, а френският ветеран остана на терена до 73-ата минута, когато отстъпи мястото си. Вече осигурената победата даде тон за добро настроение на пейката, а Анчелоти лепна звучна целувка по бузата на минаващия покрай него Рибери. „Ние имаме страхотни взаимоотношения с него и просто си имаме доверие един на друг. Целувката беше добра, беше естествена и имаше позитивно значение. Беше заредена с доста емоция“, каза по този повод французинът.

Робен използва тези думи, за да се направи на ревнивец. „Мъничко ревнувам, да. Но не изключвам и аз да получа целувка от Анчелоти в даден момент“, каза с усмивка 33-годишният холандец.

Преди време Робен се замеси в любопитен инцидент при една своя смяна, когато не остана доволен от решението на Анчелоти да го извади от игра. Тогава обаче всички играчи на пейката групово се разсмяха на заплашителния вид, който холандецът придоби.