Медиите в Европа продължават да запозават футболните фенове с големите таланти на Стария континент. Такъв е случая и на 18-годишния плеймейкър на Херта Берлин Лазар Самарджич. Халфът е роден в Германия в семейството на сръбски емигранти. Талантът вече е в списъка на редица големи отбори в Европа.

Според информация на AS, испанските Атлетико Мадрид и Реал Сосиедад са влезли в битка за подписа на Самарджич, както това са направили и Бенфика, Милан ,Ювентус и Манчестър Сити.

Икономическите последици от пандемията, които ще се усетят в следващите месеци ще принудят клубовете да потърсят инвестиция за бъдещето, която няма да струва толкова много пари. Лазар Самарджич се вписва идеално в тази категория. В момента пазарната му стойност според Transfermarkt e 450 000 евро.

Халфът все още не е дебютирал за Херта, въпреки че попадна в групата на тима за двубоя срещу Фортуна Дюселдорф през февруари. Идеята на ръководството на столичани е да обвържат таланта с договор, а след това да го продадат за слоидна сума на голям европейски клуб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+3 ✅ ⚽️⚽️⚽️ #hattrick #hahohe #team #solo

A post shared by Lazar Samardžić (@lakisamar10) on