Футболистът на Славия - Димитър Рангелов, се върна към престоя си в Борусия Дортмунд, където го привлече настоящият мениджър на Ливърпул - Юрген Клоп. Българинът сподели какво е да работиш под ръководството на доказалия се германски специалист. 

"Аз му бях първият трансфер тогава. Няма да забравя никога, бях на нашето Черноморие, в моя любим град Созопол с мои приятели – Чавдар Янков и други. Обади ми се по телефона въпросният Юрген Клоп", разказа Рангелов пред ТВ+.

Димитър Рангелов

източник: Getty Images

"Най-интересното е, че този човек, където и да отиде, за много кратко време прави големи резултати. Отиде в Дортмунд, втората година ги направи шампиони, третата – също, играха финал в Шампионска лига."

"Много интересен човек е, беше много интересно за мен, но за нещастие се контузих сериозно и пропуснах три месеца от времето, в което трябваше да се доказвам. Ние играехме с един нападател, а имаше много добри атакуващи футболисти – Лукас Бариос, Нелсон Валдес, Мохамед Зидан. Четири човека се борехме за едно място. Нямаше никакъв натиск от клуба, че трябва да си тръгна, просто взех решение за себе си, че трябва да отида да играя някъде. За мен футболът е не само пари и кариера, трябва и да се наслаждаваш", заяви българинът.