Бранителят на Байерн Мюнхен Рафиня изрази недоволството си от наставника на тима Нико Ковач, тъй като наставникът на "баварците" не му дава много игрово време.

"В последно време треньорът се отнася несправедвило към мен. Не зная, защо. Раздавам се на тренировките, в такова положение е трудно да си мотивиран, тренирам усърдно, но не играя въобще. Треньорът не разчита на мен. Играл съм при Хайнкес, Анчелоти и Гуардиола. Не разбирам, къде е причината да не играя. Треньорът знае, че след края на сезона си тръгвам, възможно е, това да е причината да не играя", коментира бранителят пред германските медии.

"Разстроен съм, тъй като не играя в четвърти пореден мач, добър играч съм, но нямам възможността да го демонстрирам, надявам се, да получа игрово време, просто искам да играя. Възможно е, Анчелоти, Хайнкес и Гуардиола да не разбират от футбол, защото аз играех под тяхно ръководство. Играх и при Нико през първата част от сезона, но сега не. Разочарован съм", добави огорченият футболист.

От старта на сезона Рафиня има 10 мача с екипа на "баварците" и 1 гол, а носи екипа на Байерн от седзон 2011/2012 година.