Байерн Мюнхен представи двете си нови попълнение Рафаел Герейро и Конрад Лаймер. Португалецът дойде като свободен агент от Борусия Дортмунд, а австриецът - от РБ Лайпциг. 

Gulliver/GettyImages
16 снимки

"Често съм играл срещу Байерн, но рядко съм печелил. Мисля, че само два пъти. Сега съм щастлив да съм тук и да нося екипа на Байерн. След като сезонът завърши исках да намеря нов клуб, който да отговаря на моите амбиции. Когато Байерн се обади, aз се съгласих. Стилът на игра с продължително владеене на топката ме устройва", каза португалецът. 

"Мога да играя на няколко позиции. Любимата ми е като ляв бек. Треньорът има много избори и аз ще уважа неговия избор". 

"Вече познавам Томас Тухел от Борусия Дортмунд. Той се е развил като треньор оттогава. Той е тренирал много страхотни играчи. Той ни обяснява какво точно иска от нас на терена. Говорих с Тухел по телефона. Той ми показа, че наистина ме иска. За мен е голям шанс да бъда в такъв отбор. Жоао Кансело също ме подкрепи да направя тази стъпка. Каза ми само добри неща", добави защитникът. 

"Наясно съм, че трябва да защитя мястото си в отбора. Вече се изправям срещу големи играчи на тренировка и това може да ме направи само по-добър. Говоря немски, но не перфектно. Говоря няколко езика, нямам проблем с общуването със съотборниците си. Също така ще продължа да подобрявам немския си език.