Големият герой за Реал Мадрид срещу Байерн Мюнхен в реванша от полуфиналите на Шампионската лига без съмнение бе стража на "белите" Кейлор Навас. Двубоят на "Сантяго Бернабеу" завърши 2:2, но мадридчани се класираха на финала след общ резултат 4:3 в двете срещи. 

Реал за трети пореден път на финал, но този път доста мъчно

31-годишният вратар пък направи невероятни спасявания, като осем от тях бяха решаващи за изхода от срещата. Байерн буквално бомбардираше Навас в края на срещата, но изявите му на терена отчаяха, както футболистите, така и феновете на съперника. 

Грешникът Улрайх се извини

По време на срещата на испанския профил на Байерн в "Twitter" се появи пост, с който баварците призоваха Навас да спре да саботира всички опити на съперника да прониже вратата му. 

"Спри да спасяваш всичко, Кейлор Навас!", гласеше написаното от "баварците" като към текста бе добавен и сърдит емотикон. 

Мюлер: Не загубихме по вина на съдията

Постът обаче далеч не се понрави на част от последователите на Байерн в "Twitter" и не след дълго бе изтрит от профила на клуба. От испанското издание "AS" обаче придвидливо са документирали със скрийншот написаното:

Кейлор Навас

източник: twitter.com