Един от вариантите за нов треньор на Байерн Мюнхен Ралф Рангник няма да поеме германския отбор, разкри неговият агент Марк Косицке. Между "баварците" и специалиста не са водени конкретни преговори. Изказването на Косицке прави бившия мениджър на Арсенал Арсен Венгер фаворит за поста на Ковач и след отказа на наставника на Аякс Ерик тен Хаг.

По-рано пред „beIN Sport“ Арсен Венгер потвърди, че има интерес към поста. Байерн Мюнхен в момента са водени временно от Ханси Флик, но ще търсят постоянен наставник.

„Разбира се, че съм заинтересован. Треньрството беше целият ми живот досега. Всеки, който се е занимавал с тази професия, ще ви каже същото. Липсва ти напрежението от мачовете. Някои неща ти липсват много, други не. Наслаждавах се на тези, които не ми липсват много. Но футболните мачове, победите в тях, подготовката за двубоите, удовлетворението и споделените емоции - всичко това ми липсва", сподели Венгер.

„Бях отговорен на 33 години и останах треньор на топ ниво до 69. Това са 36 години без почивка“, добави още французинът.