Сандро Шварц обеща резултати вместо празни приказки по време на престоя си в Херта Берлин, пише агенция ДПА след представянето на новия старши треньор на германския клуб.

"Ще работим усърдно за постигане на целите ни и ще говорим по-малко. Първо делата, а след това думите. Знам пред какво предизвикателство съм изправен и нямам търпение да започна работа. Херта трябва да си изгради стил в нападение и да се защитава смело, но повече от всичко искам да виждам отбора обединен в една цел извън терена", каза той на представянето си като треньор на Херта.

Шварц обясни, че не е говорил дълго време с бившия треньор Феликс Магат, тъй като иска да си изгради сам безпристрастно мнение за футболистите, които започват лятна подготовка. Спортният директор Фреди Бобич обаче каза, че в състава ще има много промени и че клубът трябва да започне да изкарва повече пари, отколкото харчи.

Преотстъпени футболисти като Кжищоф Пьонтек и Доди Лукебакио най-вероятно ще бъдат продадени, за да се осигурят пари за нови трансфери. Ветеранът Кевин-Принс Боатенг обаче ще остане, като подписването на нов договор е само формалност.

"Боатенг и Шварц са уговорили нещата и ни остава само да подпишем договора. Това ще се случи в следващите няколко дни", заяви Бобич.