Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, беше изключително доволен от представянето на своя отбор при победата с 6:2 над Майнц. С успеха баварците оглавиха класирането на Бундеслигата. 

“Беше ни трудно в първите минути от двете полувремена. Всичко останало обаче свършихме прекрасно. Искам да поздравя играчите, че запазиха доброто си форма, въпреки че играем през три дни.” 

Нагелсман отбеляза задоволството си от реализираните 6 попадения и отличи представянето на Райън Гравенберх, Матис Тел и Кингсли Коман, които влязоха от резервната скамейка. Наставникът каза добри думи и специално за Садио Мане: “Щастлив съм от неговото представяне. Той показа сериозно израстване през последните две седмици. Представи се добре по крилото, където играеше в Ливърпул.” 

Специалистът разкри, че ще направи промени в състава за предстоящия мач с Интер от Шампионската лига. "Със сигурност ще има промени, но те няма да бъдат повече от 3-4. Ще изчакаме тренировките през седмицата, за да видим състоянието на играчите, които играха най-много напоследък".