Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман поздрави Ралф Рангник за назначението в Манчестър Юнайтед. Специалистът говори и за предстоящия мач на баварците с Арминия Билефелд.

“Вече го поздравих. Пратих му съобщение и му казах, че това е страхотно. Рангник ще се справи много добре в Юнайтед. Вярвам, че още до няколко седмици тимът ще започна да показва хубав футбол и Ралф ще остане начело на отбора и след това”, заяви Нагелсман. 

“Критиките, които отнесохме след загубата от Аугсбург, са оправдани - отчете Нагелсман. - Но аз не мисля, че тимът показва две различни лица в Бундеслигата и в ШЛ. И срещу Динамо (Киев) сега не бяхме на кой знае какво високо ниво. Мисля върху това как да се справяме по-добре.”

Двама нови футболисти - Йошуа Кимих и Ерик Максим Чупо-Мотинг, се оказаха с коронавирус тези дни и ще са аут за известно време. Други трима са в изолация като контактни - Серж Гнабри, Джамал Мусиала и Микаел Кюизанс.

“Тези тримата дадоха отрицателни тестове и карантината им изтича тази вечер. Те ще бъдат в групата за идния двубой, но няма да са титуляри. Но поне имам още три варианта”, обясни наставникът.