Новият треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман сподели, че слуховете за бъдещето на Роберт Левандовски не го притесняват. В последните дни излязоха информации, че голмайсторът иска да напусне „баварците“.

„Ако трябва да бъда честен, това въобще не ме притеснява. Това е част от бизнеса. Ако не бях мениджъра на Байерн, а в на друг голям клуб, бих питал за този играч и бих се надявал нещо да се случи. Причината е, че той вкарва много голове е най-опасният нападател. Това е напълно нормално“, заяви Нагелсман.

„Единственото нещо, което има значение за мен, е как реагира играчът, а Леви е в топ форма. Той говори много с мен и с играчите на тренировките. Не е човек, който се изолира. Чувства се добре и това се видя от представянето му срещу Дортмунд и на тренировки. Играч, който иска да напусне, не се държи така. Слуховете са част от живота“, продължи младият наставник.

Нагелсман бе попитан и за бъдещето на Леон Горетцка и Джошуа Кимих, които преговорят с клуба за нови договори:

„Като цяло нямам проблеми със съня заради техните договори. Тяхната ситуация е подобна на тази на Леви. Не говоря с тях за договорите им всеки ден, но мисля, че нещата изглеждат добре и за двамата“, каза още Нагелсман.

Байерн приема Кьолн в неделя от 18:30 часа в двубой от втория кръг на германската Бундеслига. Двубоят можете да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.