Отборът на Борусия Дортмунд посреща Хофенхайм в събота от 19.30 часа в двубой от 17-ия кръг на Бундеслигата като погледите ще са насочени към двамата треньори.

Петер Щьогер ще изведе Борусия в първия си домакински двубой на "Сигнал Идуна Парк" след назначаването си, а наставникът на гостите Юлиан Нагелсман бе обявен от някои немски медии за бъдещ треньор на "жълто-черните" от догодина.

Юлиан Нагелсман може да струва на Дортмунд 10 милиона

Нагелсман бе на трибуните при предишния мач на Борусия - гостуването на Майнц и това провокира още повече слуховете за бъдещето му.

Любопитното е, че преди време 30-годишният треньор бе упорито спряган за бъдещ наставник на Байерн Мюнхен и след като бе забелязан на стадиона на техен мач с червено яке, това отново се превърна в новина.

Едно е сигурно - Юлиан Нагелсман няма да носи жълто яке.

Нагелсман на трибуните за Майнц - Дортмунд, подхрани слуховете

Поне това се пошегува специалистът в дните преди гостуването на "Сигнал Идуна Парк".

"Явно е важно какво нося, така че няма да има повече слухове. Обикновено синът ми избира дрехите. За съжаление той е във ваканция, така че ще трябва да се справя сам", пошегува се Нагелсман.

Перспективният треньор има договор с Хофенхайм до 2021-а година, но информациите от Германия сочат, че при заплащането на определена сума, Юлиан Нагелсман може да смени отбора още следващото лято.