Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман даде онлайн пресконференция преди гостуването на Унион Берлин. Специалистът все още е под карантина и няма да води баварците и на „Старото лесничейство”.

„Добре съм, като изключим случилото се в сряда. Надявам се да се завърна във вторник за мача от Шампионската лига”, започна Нагелсман.

„Обмисляме ротации в състава, независимо от резултата в сряда. Няма да пратя футболист на пейката само заради слабо представяне в Мьонхенгладбах. Всички играха слабо, с изключение на Нойер”.

„Не мисля, че щяхме да спечелим, дори и аз да бях край тъчлинията. Все пак имаме разпределение на ролите и е трудно нещата да се променят за две седмици. Нищо не се случи на кухнята ми в сряда (б.а. там Нагелсман е гледал мача с Гладбах). Веднъж хвърлих бутилка, докато бях в Хофенхайм и имам опит с това. В сряда много крещях, но съседите ми знаеха, че играем”, разкри наставникът.

„Не можем да преодолеем лесно мача в сряда. Ние сме просто хора. Футболистите на Байерн не са свикнали да губят така. Но и не плакахме по телефона. Играчите, с които говорих по телефона, искат да забравят този момент. Трябва да покажем реакция в събота”, добави Нагелсман.