Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман говори след победата с 5:2 над Аугсбург за Купата на Германия. Специалистът остана много доволен от представянето на отбора в началото на второто полувреме. 

"Бих казал, че това беше класически мач за Купата. Не започнахме добре срещата, първите 10 минути не бяха добри. Бяхме небрежни и спечелихме твърде малко единоборства. След това имахме достатъчно шансове, за да водим преди почивката", започна треньорът на германския хегемон. 

"За съжаление направихме много пропуски, но на полувремето направихме добър анализ. Първите 20 минути през второто полувреме бяха много, много добри. Това беше много добра реакция от отбора, а и пресата беше много добра. В зоните, където Аугсбург е физически силен, се противопоставихме на същото ниво. Бяхме на 300%", продъжли той. 

Нагелсман говори и за представянето на Ерик-Максим Чупо-Мотинг. "Никой няма гарантирано титулярно място. Искаме да поддържаме конкуренцията. Той направи много неща днес. Вторият гол беше класическо попадение на №9. Той беше на точното място. Мисля, че стилът му предни позиции е добър за нас. Физическата му форма, задържането на топката - особено срещу противник като Аугсбург, който се защитава предимно". 

"Не се притеснявам за Мане. Той изигра много силен мач срещу Фрайбург. Сега беше изморен от пътуването до Париж. Не успя да се наспи добре, затова и го сменихме", каза още треньорът на Байерн.