Нападателят на Борусия Дортмунд Антони Модест, който отбеляза първия си гол за отбора при победата над Херта Берлин с 1:0 в четвъртия кръг на Бундеслигата, заяви, че трансферът му не е бил никак лесен за него.

„Треньорът ми казваше, че трябва да продължа да работя сериозно. Трансферът ми от Кьолн в Дортмунд не беше толкова лесен. Хората знаят какво значи Кьолн за мен. Прегърнах Един Терзич, защото голът беше много важен, а той ми оказва голяма подкрепа, откакто пристигнах, така че исках да му благодаря“, коментира Модест след двубоя в Берлин.

„Бившият ми треньор каза, че ако отборът не играе за нападателя, тогава е трудно. Мисля, че понякога всеки нападател се нуждае от това. Днес отборът ми даде повече възможности. Мачът беше доста луд. Имахме много шансове. Трябва да бележим повече голове, но се представихме по-добре, отколкото срещу Вердер“, каза още французинът.

Колкото до предстоящия сблъсък с Манчестър Сити, където вече играе бившият нападател на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, Антони Модест заяви: „Холанд е по-млад, но сега играе за Манчестър Сити. Аз съм част от Борусия. Ще видим какво ще се случи.“