Голямата звезда на Борусия Дортмунд Марк Ройс определено развълнува феновете на Ливърпул с последните си изяви. Германският национал избра интересен начин да отпразнува най-скорошното си попадение в Бундеслигата, а от радостта му стана ясно, че определено изпитва симпатии към водения от Юрген Клоп отбор. Или най-малкото на звездите в атакуващата линия на „червените”.

В понеделник „жълто-черните” завършиха 1:1 с Аугсбург, като именно 28-годишният играч вкара попадението за своя тим. То беше второ негово във втори пореден мач, с което Ройс доказа, че дългото му отсъствие от терените заради различни травми не се е отразило толкова пагубно върху уменията му.

Начинът, по който Ройс отпразнува въпросното попадение, обаче предизвика любопитство. В нея той съчета характерния начин, по който Роберто Фирмино и Филипе Коутиньо отпразнуват своите голове за „червените”. Вторият може и вече да не е част от мърсисайдци, след като премина в Барселона през януари, ала Ройс определено копира жестовете му радост от дните на „Анфийлд”.

Интересно е да се отбележи, че Садио Мане също от известно време се опитва да имитира характерния за Фирмино карате-ритник.