Техническият директор на Байерн Мюнхен - Марко Непе, говори за развитието на Джамал Мусиала през този сезон. 19-годишният талант прави фурор от началото на сезона, като е реализирал 7 гола и е направил 4 асистенции във всички турнири за баварците. 

"Джамал Мусиала е отличен пример за това как един футболист се присъединява към Байерн в ранна възраст и след това следва правилния път. Той ще продължи този път с нас. Гледам с нетърпение към бъдещето. Може да говорим за перфектното съвпадение", заяви Непе пред Скай Германия. 

"Байерн има голям късмет, че Мусиала и Томас Мюлер играят заедно. Джамал може да научи много от Томас. Да имаш играч с толкова много опит и интелигентност до себе си е подарък за всеки млад играч. Радвам се, че разполагаме и с двамата". 

"Като германец съм щастлив да видя Мусиала да играе за Бундестима. Мисля, че Йоахим Льов и Оливер Бирхоф свършиха отлична работа да го убедят да избере да представлява Германия. Разпонаха таланта много рано и го убедиха", добави още техническият директор на Байерн.