Манчестър Юнайтед е готов да влезе в битката за подписа на Джуд Белингам, като Борусия Дортмунд оценява халфа на минимум 110 милиона евро, според The ​​Telegraph. Ливърпул и Манчестър Сити също изразиха интерес, докато испанският гранд Реал Мадрид активно ухажва английския национал.

В доклада се посочва, че мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг също е голям почитател на Белингам и го вижда като "поколенчески талант", способен да поеме капитанските задължения на "Олд Трафорд" в някакъв момент в бъдещето. Дортмунд даде да се разбере, че все още иска да задържи Белингам, като наставникът на тима Един Терзич публично помоли играча да остане. Ако 19-годишният футболист напусне обаче, исканата от германския клуб цена се очаква да счупи британския трансферен рекорд от 100 милиона паунда, които Манчестър Сити плати за Джак Грийлиш през 2021 г.

Остава да видим дали Юнайтед ще плати толкова огромна сума за Белингам, особено когато имат други по-належащи трансферни нужди това лято. Съобщава се, че "червените дяволи" дават приоритет на нов номер 9, като сред потенциалните цели са Виктор Осимен и Хари Кейн.