Трансферна цел номер 1 за Реал Мадрид през лятото остава нападателят на Челси Еден Азар, но според испанския експерт Гийем Балаге, белгиецът не е единственото голямо име, което ще акостира на „Сантяго Бернабеу“ през лятото.

Според него, твърде вероятно е Роберт Левандовски от Байерн също да се озове при „белият балет“.

Балаге разкри, че агентът на полския национал непрестанно тормози ръководството на Реал в търсене на конкретна оферта за клиента си.

От „Бернабеу“ са твърдо решени да пръснат сериозни суми за атакуващи футболисти през лятото. В Реал вече пробваха експеримента със залагането на млади играчи, който обаче не сработи и сега отново търсят доказани имена.

„Това, което трябва да направят е да вземат големи играчи, големи нападатели. На пазара се знае, че големите нападатели ще бъдат искани от Реал, защото клубът е готов да харчи много пари“, коментира Балаге.

„Опитаха се да вземат млади играчи като Брахим Диас, Винисиус, Родриго и Ордисорла, но това не сработи напълно. Някои големи имена са в списъка. Те не се продават, но искат да отидат в Реал. Азар е първи в този списък. Левандовски е звънял множество пъти на Реал чрез своя агент“, каза още той.