Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е щастлив в клуба и има желание да удължи договора си, твърди журналистът от “Bild” Кристиан Фалк. Настоящият контракт на Леви изтича през лятото на 2023 година. Полякът иска да получи контракт за още две години.

Към този момент голмайсторът би бил доволен и на индикации от страна на клуба, че иска да го задържи и в бъдеще. Това едва ли би било проблем, след като през лятото от ръководството на баварците обявиха, че Левандовски е непродаваем.

Първо бившият изпълнителен директор на клуба Карл-Хайнц Румениге обяви, че Байерн е държи да поднови договора на нападателя. След това самият Роберт сложи край на спекулациите около бъдещето му, обявявайки, че е щастлив в Мюнхен.

Известно е, че интерес към нападателя има от Реал Мадрид и ПСЖ.

Единствената пречка пред нов договор за Левандовски би била неговата възраст. В момента на изтичане на настоящия му контракт той ще е на 35 години.  Самият футболист обаче нееднократно е заявявял, че физическото му състояние е отлично и може да играе на високо ниво още няколко години.