Карло Анчелоти вече не е треньор на Байерн, след като беше уволнен от ръководството след спешното заседание днес следобед. Новината все още е обявена само от най-тиражния вестник в Германия "Билд", но се очаква скоро това да сторят официално и от клуба. 

Анчелоти е на дръвника, дори заместниците му са ясни

Срещата по върховете беше свикана заради слабия старт на сезона и най-вече заради тежкото поражение от Пари Сен Жермен в сряда вечер. Тогава баварците паднаха с 0:3, а голяма част от звездите им или останаха на пейката, или изобщо не попаднаха в групата. 

ПСЖ се подигра с Байерн след шоу на скъпите си звезди

По-рано през деня италианският специалист се прибра в Мюнхен с полета от Париж заедно с цялата делегация. Той, както и основните ръководни фактори, останаха безмълвни на летището в очакване на заседанието. 

Спешна среща в Байерн

През уикенда в мача с Херта Байерн ще бъде ръководен от досегашния помощник на Анчелоти - Вили Саньол. Бившият играч на баварците има опит начело на Бордо в периода 2014-2016 г., преди да влезе в щаба на именития специалист. 

Шеф на баварците: Това не беше Байерн

Най-спряганото име за постоянен заместник на 58-годишния италианец е това на Томас Тухел, който до края на миналия сезон води Борусия Дортмунд, но си тръгна след неразбирателство с ръководството.