Тежка контузия получи един от най-популярните съдии в европейския футбол - Феликс Брих. Германецът скъса връзки на коляното по време на мача Айнтрахт Франкфурт - Щутгарт (1:2) и ще трябва да се подложи на операция. Двубоят от Бундеслигата бе за него под №344, с което изравни постижението на Волфганг Щарк за най-много мачове в германския елит. Имайки предвид възрастта на Брих (48 години) и няколкомесечното възстановяване, малко е вероятно той да се звърне в съдийството. 
 
Реферът почи травмата още през първото полувреме и на почивката бе заменен от четвъртия съдия Патрик Швенгерс, който дебютира официално в Бундеслигата.
 
Брих е ръководил мачове на две европейски и две световни първенства, включително скандалната среща между Сърбия и Швейцария на Мондиал 2018 в Русия. Тогава сърбите имаха претенции за неотсъдена дузпа, а Младен Кръстаич, по онова време селекционер на страната, заяви след мача, че би изпратил съдията на трибунал в Хага. Във визитката му има и финали на Лига Европа и Шампионска лига, съответно през 2014-а и 2017-а.