Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че с нетърпение очаква плейофа в Шампионската лига срещу германския Хофенхайм. „Червените“ се завръщат в родината на специалиста на 15 август, когато е първият сблъсък в Германия. Реваншът в Ливърпул е седмица по-късно.

„Много интересен жребий. Всъщност точно това очаквах, когато видях възможните съперници. Ясно беше още от първия момент, в който разбрахме съперниците, че няма да бъде лесно. Падна се Хофенхайм и със сигурност няма да бъде лесен мач. Но не трябва да забравяме какво са си помислили и те, когато са видели жребия – това не е най-доброто, което можехме да изтеглим“, коментира Клоп.

„Хофенхайм е много интересен клуб. Имат много наистина добри млади футболисти. Загубиха двама от тях Себастиан Руби и Никлас Зюле, които преминаха в Байерн. Те също имат много млад мениджър, само 30 годишен, много талантлив човек. Това ще бъде истинско предизвикателство, но го очаквам с нетърпение. Районът там е страхотен. Хофенхайм е повече село, отколкото град“, каза още мениджърът на Ливърпул.