Бъдещето на Джуд Белингам в Борусия Дортмунд е обект на спекулации от доста време, като няколко топ европейски клуба като Ливърпул и Реал Мадрид проявяват интерес към играча. Но спортният директор на клуба Себастиан Кел разкри, че все още не са получили оферта за английския национал, когото не желаят да продават.

"Джуд постигна невероятно развитие тук. С начина, по който играе футбол, с неговия борбен дух и отдаденост, той се превърна в истински играч на Борусия, който се идентифицира много с нас. Не мога да кажа днес дали и кога ще се разделим с Джуд, но от чисто спортна гледна точка бих бил глупав да искам да го продадем. Ще говорим с него и родителите му след време .В момента няма натиск. Джуд иска да се концентрира изцяло върху футбола. И между другото, изобщо няма оферти", сподели Кел.

В момента Реал Мадрид е в изгодна позиция да привлече играча, след като го превърнаха в основна трансферна цел за летния трансферен прозорец, но ще се сблъскат с ожесточена конкуренция от клубове като Ливърпул, Манчестър Сити и ПСЖ.