Нападателят на Байерн - Хари Кейн, продължава да впечатлява. При победата с 2:1 в гостуването на Волфсбург той вкара 21-ия си гол в Бундеслигата, а статистиката сочи, че Байерн е отбелязал 49 попадения до момента, а англичънинът е замесен в 26 от тях.
 
"Много труден мач. Имахме контрол над играта през първото полувреме и е срамно, че допуснахме гол в края. След почивката стана още по-тежко и трябваше да играем на контраатаки. При гола видях пространство около себе си и взех решение да шутирам. 
 
Щастлив съм за Мусиала - той е само на 20 години, а вече има 100 мача за Байерн. Аз обичам да вкарвам с глава, по този начин бележа по 10 гола на сезон. Когато дойдох в Байерн, не очаках толкова много голове, но много ми харесва.
 
Леверкузен се представя добре, но ние трябва да сме фокусирани върху нашата игра. А и пътят е много дълъг. Сега е време да се насладим на почивката за празниците. Семейството ми продължава да живее в Лондон и затова съм много щастлив, че ще бъда с децата си няколко дни", заяви с усмивка Кейн.